Experts

Kees Verhoeven_CS2018.jpg
Kees Verhoeven
Tweede Kamerlid D66
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Kees heeft twee prioriteiten: technologie en Europese samenwerking. Nieuwe technologie verandert onze samenleving steeds sneller. Dat vraagt een actieve en verantwoordelijke overheid. Zodat we kansen benutten, uitdagingen aankunnen, en Nederland digitaal veilig houden. Zijn andere prioriteit is Europese samenwerking. Daar waar het Nederland vooruit helpt. Grensoverschrijdende uitdagingen zoals klimaat, migratie en veiligheid kunnen we als klein land niet alleen aanpakken. Daar hebben we sterke Europese samenwerking voor nodig. Met het regeerakkoord zijn we goede weg ingeslagen. Hij gaat zorgen dat het kabinet zich hier aan gaat houden. Kees sluit de Cyber Security Experience af met zijn plenaire keynote.

Michiel Steltman.jpg (1)
Michiel Steltman
Director
Digital Infrastructure Association NL (DINL)

Michiel Steltman is Directeur van de stichting DINL, de koepelorganisatie en spreekbuis van de Nederlandse Digitale infrastructuur sector, die wordt aangeduid als Nederland's digitale mainport.  DINL behartigt de belangen van de bedrijven en organisaties die actief zijn in het hart van het Internet en met hun activiteiten aan de basis staan van de online economie

Steltman is een digital native met meer dan 30 jaar internationale ervaring in de IT en online industrie. Naast zijn werk voor DINL begeleidt hij als associate director bij TDShepherd digital service providers wereldwijd bij het realiseren van hun groei ambities. Steltman is een veelgevraagd spreker en panelist en schrijft en spreekt met passie over de ins en outs van de Nederlandse online economie en de impact op maatschappij en economie.

 

Petra Oldengarm_CS2018.jpg
Petra Oldengarm
Directeur
Cyberveilig Nederland

Petra Oldengarm is directeur van de in mei 2018 opgerichte brancheorganisatie Cyberveilig Nederland: dé belangenorganisatie die zich inzet voor een optimaal ondernemingsklimaat voor cybersecurity bedrijven in Nederland. Cyberveilig NL brengt transparantie aan in de sector door de ontwikkeling van een gedragscode en keurmerk. Cyberveilig NL neemt actief deel aan het publieke debat en ziet cybersecurity niet alleen als een risico, maar juist ook als een kans om Nederland te positioneren als een land dat veilige producten en diensten voortbrengt. In gesprek met de overheid en andere strategische partners wordt de kennis en kunde van het cybersecurity werkveld ingezet voor het grotere belang. Dit alles zorgt ervoor dat Cyberveilig NL de zichtbaarheid en impact van onze sector vergroot. Petra neemt als expert deel aan de paneldiscussie waarin de stand van zaken rondom Cybersecurity in Nederland onderwerp van gesprek is.

Erno Doorenspleet.jpg (1)
Erno Doorenspleet
Executive Security Advisor Europe
IBM

Erno Doorenspleet is part of the world-wide IBM Security X-Force team as the Global Executive Security Advisor and Security CTO for IBM Netherlands. Erno has more than 20 years of experience in IT, covering Security & Risk Management, Governance & Operations and Outsourcing. Has a broad background having led technical teams. He is a national and international speaker publisher on the relationship of business with Security, Internet of Things, Cloud Computing and Information technology.

Marcel van der Velde_CS2018.jpg
Marcel van der Velde
Ethical Hacker en Social Engineer
Security Academy

Al vanaf jonge leeftijd is Marcel bezig met deze kunst van het beïnvloeden. De wereld van truuks en halve waarheden heeft hem altijd gefascineerd. Of het nu gaat om goochelaars of andere beïnvoedingskunstenaars. Marcel wil weten hoe- en vooral waarom het werkt.

Marcel is lange tijd werkzaam geweest bij een bedrijf dat beveiligingstests uitvoerde en trainingen gaf. In 2009 besloot hij het bedrijfsleven te verruilen voor een baan bij de rijksoverheid alwaar hij werkzaam is in een kenniscentrum. Daarnaast wordt Marcel vaak gevraagd als spreker (o.a. bekend als IJskimo) en is blogger/podcaster (o.a. Stierenmest.nl).

Marcel is docent Social Engineering en Ethical Hacking bij de Security Academy in Woerden. Tijdens de Cyber Security Experience 2018 kun je Marcel ontmoeten bij Hackers Exposed, powered by Security Academy.

Meer sprekers worden geladen