Highlights

CS-KLEIN.jpg
Hackers Exposed
Powered by: Security Academy
Meet the Enemy

Meet the Enemy op de Cyber Security Experience 2018. In samenwerking met de Security Academy bieden we je een kijkje in de keuken van de hacker. Ga in gesprek of daag ze uit. De Hackers van Hackers Exposed bieden je de unieke mogelijkheid om beter inzicht te krijgen in jouw vulnerabilities en voorzien je van tips om je weerbaarheid te verbeteren.

IBM.jpg
Cyber Range Game
Powered by: IBM Security

Tijdens de Cyber Range Game van IBM kunnen teams van bedrijven spelen in een gesimuleerde omgeving scenario's waarin ze worden aangevallen. Daardoor zijn ze beter voorbereid op incidenten die ze in werkelijkheid kunnen tegenkomen.

Benchmark.jpg
Nationale Cyber Security Benchmark
Powered by: Verdonck, Klooster & Associates

Hoe lang en hoe duurzaam is onze strijd tegen Cyber Crime? En welke actie moeten er op politiek, bedrijfsmatig en persoonlijk niveau genomen worden? In samenwerking met vooraanstaand adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates gaan we op zoek naar het antwoord op deze en andere vragen. Als deelnemer lever je een belangrijke bijdrage door voor en tijdens de Cyber Security Experience 2018 deel te nemen aan de Benchmark. De security experts van VKA verwerken de resultaten in een boiling room setting om direct de resultaten te presenteren in een interactieve, dynamische format. het resultaat: directe bruikbare tips om aan te pakken in jouw organisatie.

meetengreet-V222.jpg
Meet the Speaker

Nog even napraten met een van de presenters op de Cyber Security Experience? Heb je een vraag die specifiek ingaat op jouw situatie? Of wil je graag 1 op 1 van gedachten wisselen? Op de Meet the Speaker stage is dit mogelijk. Praat nog even rustig na met een van de contributors aan de Cyber Security Experience 2018.

CyberSessie.jpg
Cyber Sessions

Niet alleen luisteren maar actief deel nemen aan de discussie. Tijdens één van de Cyber Sessions ga je onder leiding van een expert in gesprek met vakgenoten. In een kleine setting leer je van de ervaringen van anderen. Meld je op tijd aan voor dit onderdeel. Het aantal plaatsen is beperkt!

Meer sprekers worden geladen