Nieuws

Nieuwsitem 04 oktober 2018

Cyber Security Experience: de nieuwe naam van het jaarlijkse Cyber Security congres

Het Jaarcongres Cyber Security gaat vanaf dit jaar verder onder een nieuwe naam: Cyber Security Experience. Het evenement vindt plaats op 29 november 2018 in congrescentrum NBC te Nieuwegein. Projectmanager van het congres Bart Gelderblom legt uit waarom voor deze nieuwe naam is gekozen en dat het niet alleen gaat om een nieuwe naam, maar een volledig nieuw format dat aansluit op de behoeften in de markt.

+ Lees meer
Nieuwsitem 21 september 2018

CPE punten aanvragen tijdens het Cyber Security Experience congres

Tijdens het Cyber Security Experience congres wordt u de mogelijkheid geboden om Continuing Professional Education Credits (CPE) punten voor de CISSP certificering aan te vragen. CISSP is een certificering van ISC2 voor informatiebeveiliging. CISSP is een brede basis en een goede start om als informatiebeveiliger de kennis verder te verdiepen door middel van specialisatie.

+ Lees meer
Nieuwsitem 17 september 2018

Michiel Steltman dagvoorzitter Cyber Security Experience 2018

Elke dag weer verschijnen er in de media verontrustende berichten over cybercrime. Massale aanvallen van hackers maken de dienstverlening van (grote) organisaties compleet onbruikbaar. En sluwe criminelen gaan aan de haal met privacygevoelige informatie zoals wachtwoorden en persoonsgegevens. Al dit soort zaken hebben ver strekkende gevolgen. Particulieren verliezen de inhoud van hun spaarrekening en bedrijven zien door schade miljoenen in rook opgaan.

+ Lees meer
Persbericht 14 september 2018

Het vernieuwde Cyber Security event van Heliview draait om ‘Experience’

Het Security vakgebied is bij uitstek een vakgebied waarin het van levensbelang is dat je als professional op de hoogte bent en blijft van de allerlaatste ontwikkelingen. Achterop raken resulteert in  directe continuïteitsrisico’s voor organisaties. Heliview zet met de Cyber Security Experience een nieuw event format neer waar security professionals aan het einde van het jaar terugblikken op het afgelopen periode en de messen slijpen voor het aankomende jaar.

+ Lees meer
Persbericht 24 juli 2018

Terugblik 2017

Op woensdag 22 november 2017 organiseerde Heliview het Cyber Security congres in het WTC Rotterdam. Met meer dan 200 deelnemers aanwezig en vele inspirerende sessies van toonaangevende organisaties was deze zesde editie een groot succes! Dagvoorzitter Gerben Baltink zorgde tijdens het congres voor korte samenvattingen na elke spreker, stelde kritische vragen en creëerde verschillende interactiemomenten met de deelnemers in de zaal.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen