Cyber Security Experience: de nieuwe naam van het jaarlijkse Cyber Security congres

Het Jaarcongres Cyber Security gaat vanaf dit jaar verder onder een nieuwe naam: Cyber Security Experience. Het evenement vindt plaats op 29 november 2018 in congrescentrum NBC te Nieuwegein. Projectmanager van het congres Bart Gelderblom legt uit waarom voor deze nieuwe naam is gekozen en dat het niet alleen gaat om een nieuwe naam, maar een volledig nieuw format dat aansluit op de behoeften in de markt.  

De Cyberbeleving waar u naar uitkijkt!

De Cyber Security Experience is geen standaard congresformat. Interactie en dialoog om zo ervaringen uit te wisselen is de kern van dit concept. Ervaringen is waar het om draait op de Cyber Security Experience: De ervaring van een inspirerende -en afwisselende dag vol ontmoetingen én de ervaring van anderen Daarom hebben we voor deze aankomende editie de naam veranderd naar de Cyber Security Experience. De deelnemers hebben een belangrijke rol in het tot stand komen van het programma.

Nieuwe locatie

Dit jaar wordt de Cyber Security Experience georganiseerd in NBC congrescentrum in Nieuwegein. Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Voor de deur van het NBC Congrescentrum bevinden zich 1.200 gratis parkeerplaatsen. Daarnaast is het ook met het OV gemakkelijk te bereiken. Last but not least heeft het NBC state-of-the-art Audiovisuele voorzieningen die het event van de juiste omlijsting voorzien zoals bijvoorbeeld een 3D projectiedecor voor spectaculaire presentaties.

Aangepast programma

Het congres kiest dit jaar voor een nieuw gezicht als dagvoorzitter. Michiel Steltman, Directeur van de stichting DINL, de koepelorganisatie van de Digitale infrastructuur sector, heeft de leiding over het programma.

Tijdens de Cyber Security Experience wordt een nieuw en veelzijdig programma aangeboden aan de deelnemer dat bestaat uit o.a. een interactieve Cyber Security Game, talkshows, een LIVE Benchmark en Cyber Sessions (Ronde Tafel sessies). Behalve een aantrekkelijke programma beschikt het congres ook over een netwerkplein waar deelnemers kunnen netwerken met vakgenoten en waar verschillende actviteiten gepland staan. Nieuw dit jaar is Hackers Exposed waar je in contact kunt komen met hackers. Ook is er een escaperoom waar u aan deel kunt nemen.

Inschrijving geopend

Het congres wordt gehouden op donderdag 29 november 2018. Het congres is kosteloos te bezoeken door iedereen die verantwoordelijk is voor security binnen zijn of haar eigen organisatie. Klik hier om u aan te melden.

Bent u leverancier van securityoplossingen en wilt u een bijdrage leveren als Businesspartner? Neem dan contact op met Marieke Versteegh.