Michiel Steltman dagvoorzitter Cyber Security Experience 2018

Elke dag weer verschijnen er in de media verontrustende berichten over cybercrime. Massale aanvallen van hackers maken de dienstverlening van (grote) organisaties compleet onbruikbaar. En sluwe criminelen gaan aan de haal met privacygevoelige informatie zoals wachtwoorden en persoonsgegevens. Al dit soort zaken hebben ver strekkende gevolgen. Particulieren verliezen de inhoud van hun spaarrekening en bedrijven zien door schade miljoenen in rook opgaan.

Nu het congres 'Cyber Security Experience; be part of the solution!' steeds dichterbij komt, willen we je graag kennis laten maken met de dagvoorzitter van deze editie. Niemand minder dan Michiel Steltman zal fungeren als dagvoorzitter en zorgen voor een vonk in de zaal en een glinstering in de ogen van de deelnemers. Iedere deelnemer krijgt nieuwe inzichten opdoen in een omgeving die boeit en prikkelt. Michiel Steltman zal zijn podiumervaring gebruiken om sprekers op hun gemak te stellen zonder zijn kritische en nieuwsgierige blik te verliezen. “Een informatieve en inspirerende dag om je eigen kennis te herijken en aan te vullen met goede ideeën van vakgenoten, aldus Michiel Steltman over het congres.  Het aantal beschikbare toegangskaarten is beperkt, Als je je nog niet hebt ingeschreven, doe dat dan vooral! Je krijgt er zeker geen spijt van!

Volgens Steltman is de Cyber Security Experience een must voor iedereen die actief is binnen het cyber security vakgebied. “Overheid en bedrijfsleven zijn in de afgelopen jaren het grote belang van Cyber Security in gaan zien en vertalen dat momenteel naar beleid en strategie. Bezoekers van de Cyber Security Experience krijgen inzicht in ontwikkelingen en zien de concrete stappen die bedrijven en overheid nemen om de cyber risico’s het hoofd te kunnen bieden. “

Even voorstellen

Michiel Steltman is Directeur van de stichting DINL, de koepelorganisatie van de Digitale infrastructuur sector. De sterke Nederlandse digitale infrastructuur is een motor voor economische online activiteiten die ook wel worden aangeduid als Nederlands digitale mainport.

Steltman is een digital native met meer dan 30 jaar internationale ervaring in de IT en online industrie. In zijn hoedanigheid van spreekbuis van de Nederlandse digitale infrastructuur sector brengt hij diverse thema’s onder de aandacht van overheid, politiek en publiek. Naast zijn werk voor DINL is hij lid van het forum standaardisatie en associate director bij TDShepherd, een corporate finance bedrijf actief in de technologie sector.

Cyber Security Experience 2018

De Cyber Security Experience brengt Security Professionals uit het bedrijfsleven, overheid en de cyber security industrie samen om te leren van elkaars kennis en ervaringen. Ervaringen is waar het om draait op de Cyber Security Experience! 

Met de toenemende afhankelijkheid van internet en big data neemt ook het gevaar van hackers toe. Aan de andere kant zorgt deze ontwikkeling ook voor de vraag naar nieuwe producten en diensten. Wat zijn de gevaren en kansen van Cyber Security?

Meld u nu aan!
Wilt u ook deelnemen aan Cyber Security Experience 2018? Meld u dan direct aan.