Sprekers 2017

Hans Bos.jpg (1)
Hans Bos
National Technology Officer
Microsoft

Met 10 jaar ervaring bij Microsoft, en 28 jaar ervaring in de industrie, is Hans de National Technology Officer voor Microsoft in Nederland. De NTO creëert ruimte voor nieuwe markten en scenario’s, van de technische business development tot en met de juridische ‘compliance’.

gerben-klein-baltink.jpg
Dagvoorzitter
Gerben Klein Baltink
Voormalig secretaris cyber security raad
Eigenaar MKB cyberadvies

General Management, Building new organizations, Transfer of knowledge, Making things happen. Strong focus on people, Broad interest in change. Focus on a sustainable society.

Always looking for opportunities to improve the way we live and work in a world of growing complexity and enormous shifts in power, resources, prosperity and vision. Open dialogues should lead to improved concern and care for our common future. Security should be based on a dialogue too – you will not reach a secure, stable and prosperous society by simply adding rules and restrictions. Traditional approaches may offer reliable solutions, but never should hinder the opportunities of innovation.

Pieter Cobelens.jpg
Generaal-Majoor b.d. drs. Pieter Cobelens
Voormalig Directeur Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst

Pieter Cobelens verliet in 2011 Defensie en heeft de 14 jaar een belangrijke rol gespeeld in het optreden van de Nederlandse krijgsmacht. Zo was hij als Directeur Operaties verantwoordelijk voor het Nederlandse optreden in Irak en Afghanistan. In zijn laatste functie bij Defensie transformeerde hij als Directeur de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst in een moderne dienst die door de bondgenoten als belangrijke speler wordt beschouwd. Het is een man met een niet aflatende energie, waar ook het verlaten van Defensie geen verandering in heeft gebracht. Het is een flamboyante en uitgesproken persoonlijkheid die van zijn hart geen moordkuil maakt. Na zijn dienst is hij verder gegaan met zijn persoonlijke missie om Nederland cybertechnisch veilig te krijgen op eigen ‘Nederlandse’ kracht. 

Cobelens adviseert diverse bedrijven en geeft lezingen over tal van onderwerpen vanuit zijn defensie deskundigheid. Daarnaast is hij regelmatig te zien in programma’s als Pauw, Jinek, van Liempt, Eenvandaag en Nieuwsuur. Ook de ‘friday move’ van Wilfred Genee op BNR heeft hem regelmatig als gast en sinds kort is hij vaste gast bij Nieuw & Co op NPO 1. Pieter Cobelens was luchtmachtofficier, heeft de KMA gevolgd en de Hogere stafvorming. Hij bezocht het Nato Defence College” in Rome, studeerde af als bestuurskundige in Leiden, was overheidsmanager van het jaar in 2005 en is vele malen onderscheiden waaronder het officierschap in de Orde van Oranje Nassau met de zwaarden.

 

Ronald de Temmerman_CS2017.jpg
Ronald de Temmerman
Vice President Strategic Sales - EMEA
GlobalSign

Ronald de Temmerman is sinds 2002 actief bij GlobalSign, hij zorgde voor de opstart van het kantoor in België en leidde de verkoop van PKI-oplossingen en digitale certificaten. Als VP Strategic Sales is hij nu verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe markten en de PKI-oplossingen uit te breiden die het Internet of Everything (IoE) ondersteunen.

Marcel Bosgra.jpg
Marcel Bosgra
Sales Engineer
CyberArk

Marcel Bosgra (MSc, CISSP) contributes as a Sales Engineer in Northern Europe, advising customers in securing their Privileged Accounts. He holds a Master of Science degree in Technical Physics and has over 10 years’ of experience and guidance in the security industry.  He spent 10 years in IT consultancy and as a security architect, he designed and built infrastructures, securing ecommerce and financial institutes and is now a trusted advisor in the Privileged Account Security space. Privileged Accounts are the most powerful keys within the IT kingdom to access all IT assets which are abused in 100% of all data breaches.

Meer sprekers worden geladen