Sprekers

Annemiek Wauters_CS2019.jpg
Annemiek Wauters-Bracke
Plaatsvervangend CISO
Nationale Politie

Annemiek is sinds 2014 plaatsvervangend CISO van de politie. Haar zienswijze voor cultuurverandering sluit naadloos aan op de denkwijze dat de échte experts diegene zijn, die daadwerkelijk nauw betrokken zijn bij een werkproces. Dit beeld ligt ook in het verlengde dat de sterkste schakel de mens is en dat daarmee ook de focus daar moet liggen. Hoe kunnen wij vanuit de ‘ivorentoren’ zorgen dat de mensen, die het échte werk doen, zo gefaciliteerd worden dat dit op een veilige, gebruiksvriendelijke en duurzame manier gebeurt?   

 

Peter Zinn_CS019.jpg
Dagvoorzitter
Peter Zinn
Cyber Security Expert

Peter werd, na een informaticastudie en een flinke tijd in de private sector,  in 2007 strategisch adviseur van het net opgerichte Team High Tech Crime van de politie. Outreach was daarbij een belangrijk onderdeel van het werk, met presentaties bij onder andere Interpol, Europol, Microsoft en vele andere organisaties. Als dagvoorzitter is Peter er voor de sprekers. Hij maakt de sfeer en houd de discussie levendig, wat de randvoorwaarden zijn voor de sprekers om te kunnen schitteren.

Meer sprekers worden geladen