Sprekers

Ronald Pool.jpeg
Ronald Pool
Cyber Security Specialist
Crowdstrike

Ronald heeft meer dan een decennium ervaring in de wereld van cybersecurity  en opereert als security adviseur voor enkele van de grootste organisaties in de regio. In zijn rol komt hij dagelijks in aanraking met de activiteiten van georganiseerde hackers. kennis die hij graag met zijn publiek deelt.

 

Piet Hein van Santvoort_CS2018.jpg
Piet Hein van Santvoort
Channel Manager Netherlands
Kaspersky Lab

Piet-Hein is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Vanuit zijn rol helpt hij zowel IT-bedrijven als eindgebruikers bij vraagstukken aangaande IT/OT Security. De menselijke kant in Cybersecurity intrigeert Piet-Hein mateloos en vanuit deze interesse helpt hij diverse organisaties bij de implementatie van User Awareness programma’s.

Dummy man 225x225.jpg
Technisch specialist
Lantech

Onze technisch specialist brengt meer dan 20 jaar netwerkervaring met zich mee (X.25, FR, ATM, MPLS, BGP, Fabricpath, OTV, STP, OSPF, Datacenters, Wireless, NGFW, Loadbalancing, Proxy, UNIX/Linux, Cisco IOS, Cisco Nexus en nog veel meer) en is gespecialiseerd in Cisco en Mission Critical omgevingen.

Michael van der Vaart_IV2020.jpg
Michael van der Vaart
Chief Technology Officer
ESET Nederland

Michael heeft een enorme passie voor IT-beveiliging en de technologie achter cybersecurity oplossingen. Meer dan tien jaar ervaring heeft ervoor gezorgd dat Michael er sterk in gelooft dat bewustwording creëren bij mensen op het gebied van cyberrisico’s laat zien wat de online-wereld te bieden heeft. Bewustwording moet naar zijn idee niet aan de man gebracht worden door middel van angst, maar door het vertellen van boeiende verhalen die begrijpelijk zijn voor iedereen.

Marcel van der Velde_CS2018.jpg
Marcel van der Velde
Ethical Hacker en Social Engineer
Security Academy

Al vanaf jonge leeftijd is Marcel bezig met deze kunst van het beïnvloeden. De wereld van truuks en halve waarheden heeft hem altijd gefascineerd. Of het nu gaat om goochelaars of andere beïnvoedingskunstenaars. Marcel wil weten hoe- en vooral waarom het werkt.

Marcel is lange tijd werkzaam geweest bij een bedrijf dat beveiligingstests uitvoerde en trainingen gaf. In 2009 besloot hij het bedrijfsleven te verruilen voor een baan bij de rijksoverheid alwaar hij werkzaam is in een kenniscentrum. Daarnaast wordt Marcel vaak gevraagd als spreker (o.a. bekend als IJskimo) en is blogger/podcaster (o.a. Stierenmest.nl).

Marcel is docent Social Engineering en Ethical Hacking bij de Security Academy in Woerden. Tijdens de Cyber Security Experience 2019 kun je Marcel ontmoeten bij Hackers Unlocked, powered by Security Academy.

Meer sprekers worden geladen