Sprekers

Dominique Schreinemachers_CS2019.jpg
Dominique Schreinemachers
Cougar-helikopterpiloot en inspirational speaker
The Boost Company

Dominique is in 2002 bij defensie ‘opgekomen’ en is inmiddels alweer 17 jaar vlieger op de Cougar-transporthelikopter. Dominique vloog meerdere missies waaronder twee in Afghanistan en was drie maal detachementscommandant voor de counterdrugs operaties in het Caribisch gebied. Haar meest recente operationele functie was Hoofd Future Cell waarbij zij verantwoordelijk was voor de strategische planning en invulling voor het 300 Squadron. Inmiddels is zij werkzaam op de staf op het gebied van Human & Organisational Development. Dominique is daarnaast inspirational speaker en founder van de The Boost Company. Een bedrijf van militairen die kennis en kunde overdragen naar de burgerwereld. Zij verzorgen mindset-veranderende speeches, trainingen en consultancy.

Ardie Kleijn_CS2019.jpg
Ardie Kleijn
CISO
Nationale Politie

Ardie is sinds 2013 de CISO van de politie. Hij richt zich op integrale informatiebeveiliging met als doel de continuïteit van het primaire werkproces te waarborgen. Dus niet alleen de focus op IT, maar op alle facetten die er toe doen zoals financiën, opleiding, cultuur etc. Dit zijn namelijk de basisingrediënten om informatiebeveiliging en continuïteit überhaupt te kunnen stroomlijnen. Met anders kijken én denken heeft hij informatiebeveiliging binnen de politie op een hoger plan getrokken, de verbinding gelegd met de operatie, gestimuleerd dat de medewerkers de sterkste schakel zijn en empowerment gecreëerd.

Peter Groenewegen_CS2019.jpg
Peter Groenewegen
Cyber Detection & Response Lead
Ordina

Peter heeft een grote passie voor Cyber Defense. Hij heeft een achtergrond in Security Engineering en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als specialist in het Cyber Defense-domein. Peter werkt bij Ordina als Business Lead van het Blue Team en is daarmee verantwoordelijk voor de Cyber Detection & Response services.

Riccardo Bortelameotti_CS2019.jpg
Riccardo Bortolameotti PhD
Lead Data Scientist
Bitdefender

Riccardo spent most of his time in the last six years developing detection heuristics for network security. He worked for SecurityMatters, Lastline and now he is Lead Data Scientist at Bitdefender. He holds a master’s degree in Security and Privacy, and he is currently a PhD candidate at the University of Twente.

Pascal Geenens_CSX2019.jpg
Pascal Geenens
Security Evangelist EMEA
Radware

As the EMEA Cyber Security Evangelist for Radware, Pascal is a recognized Cyber Security and Emerging Technology thought leader with 20+ years of experience in Information Technology. While executing Radware’s thought leadership on today’s security threat landscape, Pascal leads the research efforts on IoT botnets and discovered BrickerBot and JenX botnets. Pascal holds a degree in Civil Engineering from the Free University of Brussels. Prior to Radware, Pascal was a consulting engineer for Juniper working with the largest EMEA cloud and service providers on their SDN/NFV and data center automation strategies.

Meer sprekers worden geladen