Sprekers

Sebastiaan Kors_IT&IS2019.jpg
Sebastiaan Kors
Managing Director
Lantech

Sebastiaan is al meer dan 20 jaar actief in de IT Security sector. Hij was medeoprichter van IT beveiliger WeSecure en is nu Managing Director binnen Lantech, een gespecialiseerde leverancier van IT Security adviezen, oplossingen en diensten. Tevens is hij betrokken als partner voor het Dutch Security Techfund, een Nederlands investeringsfonds waarin hij scout naar innovatieve cybersecurity start-ups en scale-ups.

Marc Lueck_CS2019.jpg
Marc Lueck
CISO Northern Europe
Zscaler

Marc is a senior security practitioner with over 20 years of experience crossing multiple industry sectors, from financial services to publishing. With a strong technical background, Marc has spent the past ten years leading security improvement programs for the likes of Pearson, T-Systems and Symantec. He is also an advisory board member of ClubCISO, a security leadership peer group.

Kristof Marien_CS2019.jpg
Kristof Mariën
Team Leader Sales
GlobalSign

Kristof was bij GlobalSign initieel verantwoordelijk voor het veroveren van de Nederlandse hostingmarkt en het aanbieden van een brede waaier aan PKI-oplossingen aan onze partners. Na enkele jaren werd hij, naast zijn rol als accountmanager, verantwoordelijk voor een team van accountmanagers dat op verschillende markten in de EU actief was. Kristof combineert een no-nonsense, commercieel onderbouwde aanpak met een brede kennis over digitale certificaten om meerwaarde aan projecten toe te voegen.

Paul Oor_CS2019.jpg
Paul W. Oor
Chief Security Officer
Conclusion

Na een aantal jaren als IT-manager richtte Paul zich op Security en Privacy. Initieel als securityconsultant maar inmiddels al meer dan 15 jaar als Chief Security Officer (CSO) Benelux & The Nordics bij Atos en nu alweer enige tijd als CSO voor Conclusion; een multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT-services in een ecosysteem van meer dan 20 Nederlandse bedrijven

Jochen den Ouden_CS2019.jpg
Jochen den Ouden
Certified Ethical Hacker
Security Academy

Jochen gelooft als cyber securityspecialist dat informatiebeveiliging alleen mogelijk is in een samenspel tussen mensen, techniek en organisatie. Deze drie schakels zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hij is Certified Ethical Hacker en geeft zowel trainingen in privacy en hacken, als dat hij zelf op een ethische basis bedrijven hackt om hen bewust te maken van hun informatiebeveiligingsniveau. Voor hij zelfstandig ondernemer werd, gaf hij les in informatica op Hogeschool Stenden.

Jochen staat als ethische hacker dichtbij de praktijk. Hij heeft inmiddels veel bedrijven van binnen gezien en zorgt ervoor dat hij in de training voorbeelden kan geven over hoe de kennis toegepast kan worden. Hij is een no-nerd, een sociaal figuur die eenvoudig kan schakelen tussen mensen met en zonder kennis van informatietechnologie.

Jochen is docent Ethical Hacking, Secure Programming en Application Security Testing bij de Security Academy in Woerden. Tijdens de Cyber Security Experience 2019 kun je Jochen ontmoeten bij Hackers Unlocked, powered by Security Academy.

Meer sprekers worden geladen