Sprekers

Kristof Marien_CS2019.jpg
Kristof Mariën
Team Leader Sales
GlobalSign

Kristof was bij GlobalSign initieel verantwoordelijk voor het veroveren van de Nederlandse hostingmarkt en het aanbieden van een brede waaier aan PKI-oplossingen aan onze partners. Na enkele jaren werd hij, naast zijn rol als accountmanager, verantwoordelijk voor een team van accountmanagers dat op verschillende markten in de EU actief was. Kristof combineert een no-nonsense, commercieel onderbouwde aanpak met een brede kennis over digitale certificaten om meerwaarde aan projecten toe te voegen.

Paul Oor_CS2019.jpg
Paul W. Oor
Chief Security Officer
Conclusion

Na een aantal jaren als IT-manager richtte Paul zich op Security en Privacy. Initieel als securityconsultant maar inmiddels al meer dan 15 jaar als Chief Security Officer (CSO) Benelux & The Nordics bij Atos en nu alweer enige tijd als CSO voor Conclusion; een multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT-services in een ecosysteem van meer dan 20 Nederlandse bedrijven

Jochen den Ouden_CS2019.jpg
Jochen den Ouden
Certified Ethical Hacker
Security Academy

Jochen gelooft als cyber securityspecialist dat informatiebeveiliging alleen mogelijk is in een samenspel tussen mensen, techniek en organisatie. Deze drie schakels zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hij is Certified Ethical Hacker en geeft zowel trainingen in privacy en hacken, als dat hij zelf op een ethische basis bedrijven hackt om hen bewust te maken van hun informatiebeveiligingsniveau. Voor hij zelfstandig ondernemer werd, gaf hij les in informatica op Hogeschool Stenden.

Jochen staat als ethische hacker dichtbij de praktijk. Hij heeft inmiddels veel bedrijven van binnen gezien en zorgt ervoor dat hij in de training voorbeelden kan geven over hoe de kennis toegepast kan worden. Hij is een no-nerd, een sociaal figuur die eenvoudig kan schakelen tussen mensen met en zonder kennis van informatietechnologie.

Jochen is docent Ethical Hacking, Secure Programming en Application Security Testing bij de Security Academy in Woerden. Tijdens de Cyber Security Experience 2019 kun je Jochen ontmoeten bij Hackers Unlocked, powered by Security Academy.

Bob van iek_IV2020.jpg
Bob van Riek
Product Manager
CGE Risk Management Solutions

Bob ontwikkelt in zijn positie als Product Manager nieuwe strategieën voor barrière gebaseerd risicomanagement. Daarnaast is hij betrokken bij de ontwikkeling van de softwareoplossingen BowTieXP, AuditXP, IncidentXP en BowTieServer. In zijn positie geeft Bob wereldwijd training aan veiligheidsexperts van organisaties uit een tiental verschillende industrieën.

Elise Roovers_IV2020.jpg
Elise Roovers
Product Manager
CGE Risk Management Solutions

Elise richt als Product Manager graag haar focus op de klant; risicomanagementsoftware dient dusdanig intuïtief te zijn opdat het de klant ondersteunt in plaats van frustreert. Haar psychologische achtergrond helpt haar om in trainingen de vertaalslag te kunnen maken van technische functionaliteiten naar toepasbare inzichten.

Meer sprekers worden geladen