Sprekers

Ardie Kleijn_CS2019.jpg
Ardie Kleijn
CISO
Nationale Politie

Ardie is sinds 2013 de CISO van de politie. Hij richt zich op integrale informatiebeveiliging met als doel de continuïteit van het primaire werkproces te waarborgen. Dus niet alleen de focus op IT, maar op alle facetten die er toe doen zoals financiën, opleiding, cultuur etc. Dit zijn namelijk de basisingrediënten om informatiebeveiliging en continuïteit überhaupt te kunnen stroomlijnen. Met anders kijken én denken heeft hij informatiebeveiliging binnen de politie op een hoger plan getrokken, de verbinding gelegd met de operatie, gestimuleerd dat de medewerkers de sterkste schakel zijn en empowerment gecreëerd.

Peter Groenewegen_CS2019.jpg
Peter Groenewegen
Cyber Detection & Response Lead
Ordina

Peter heeft een grote passie voor Cyber Defense. Hij heeft een achtergrond in Security Engineering en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als specialist in het Cyber Defense-domein. Peter werkt bij Ordina als Business Lead van het Blue Team en is daarmee verantwoordelijk voor de Cyber Detection & Response services.

Anouk Vos
Anouk Vos
Partner en Cyber Security & Innovation lead
Revnext

Anouk heeft tien jaar ervaring als strategisch cybersecurity adviseur voor (inter)nationale overheden, multinationals en NGO’s. Zij heeft onder meer gewerkt bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Nationaal Cyber Security Centrum en als hoofd cybersecurity van een strategisch advieskantoor.  Anouk blijft zich verbazen dat boardrooms vaak geen flauw idee hebben wat er “under the hood” zit van hun organisatie, zowel qua kwetsbaarheden van de technologie als kansen voor de toekomst. Door cybersecurity aan de voorkant van het proces neer te zetten in plaats van een “afterthought”, maakt zij zich sterk om organisaties in de absolute voorhoede van innovatie te laten opereren. Anouk studeerde internationale betrekkingen en ontwikkelingsstudies en specialiseerde zich in nieuwe veiligheidsvraagstukken. Naast haar werkzaamheden bij Revnext is zij President van Women in Cyber Security Foundation, een wereldwijd netwerk van (meer dan 700) vrouwen die zich inzetten om de wereld digitaal veiliger te maken. Zij  is winnaar van de Lof Spotlightprijs voor Female Leadership 2015, in 2016 opgenomen in de VIVA400, en in 2016 én 2017 verkozen tot één van de “Inspiring Fifty; de vijftig meest inspirerende vrouwen in de technologiesector. In 2017 won zij de titel Rotterdamse zakenvrouw van het jaar in de categorie “Aanstormend Talent”.

Riccardo Bortelameotti_CS2019.jpg
Riccardo Bortolameotti PhD
Lead Data Scientist
Bitdefender

Riccardo spent most of his time in the last six years developing detection heuristics for network security. He worked for SecurityMatters, Lastline and now he is Lead Data Scientist at Bitdefender. He holds a master’s degree in Security and Privacy, and he is currently a PhD candidate at the University of Twente.

Pascal Geenens_CSX2019.jpg
Pascal Geenens
Security Evangelist EMEA
Radware

As the EMEA Cyber Security Evangelist for Radware, Pascal is a recognized Cyber Security and Emerging Technology thought leader with 20+ years of experience in Information Technology. While executing Radware’s thought leadership on today’s security threat landscape, Pascal leads the research efforts on IoT botnets and discovered BrickerBot and JenX botnets. Pascal holds a degree in Civil Engineering from the Free University of Brussels. Prior to Radware, Pascal was a consulting engineer for Juniper working with the largest EMEA cloud and service providers on their SDN/NFV and data center automation strategies.

Meer sprekers worden geladen