Sprekers

Peter Zinn_CS019.jpg
Dagvoorzitter
Peter Zinn
Cyber Security Expert

Peter werd, na een informaticastudie en een flinke tijd in de private sector,  in 2007 strategisch adviseur van het net opgerichte Team High Tech Crime van de politie. Outreach was daarbij een belangrijk onderdeel van het werk, met presentaties bij onder andere Interpol, Europol, Microsoft en vele andere organisaties. Als dagvoorzitter is Peter er voor de sprekers. Hij maakt de sfeer en houd de discussie levendig, wat de randvoorwaarden zijn voor de sprekers om te kunnen schitteren.

Nienke van den Berg
Nienke van den Berg
Strategisch adviseur
A51

Nienke is een ervaren manager in het opzetten van nieuwe organisaties op het gebied van cybersecurity en cybercrime. Daarbij heeft zij een bijzondere focus op het vormgeven van ketensamenwerking en publiek-private partnerschappen. In 2016 is zij aangesteld om Z-CERT, de eerste nationale sectorale CERT voor de zorg, op te zetten. Eerder heeft ze dit gedaan met GOV-CERT, dat later is overgegaan in het Nationaal Cyber Security Center. Ook heeft zij aan de wieg gestaan van het Team High Tech Crime van de Nationale Politie. Nienke is onder meer strategisch adviseur voor de Nederlandse Vereniging van Gemeenten (NVG) en bestuurder bij het Institute for Financial Crime (IFFC)

Florine van den Biggelaar_CSX2019.jpg
Florine van den Biggelaar
Cyber Security Account Manager
Darktrace

Florine is a Cyber Security Account Manager at Darktrace, world’s leading cyber AI company and the creator of Autonomous Response technology. Florine has a passion for AI and advises companies in the Benelux from a variety of industries on the use of AI for cyber defense, including financial services, retail and law.

Ton den Braber_CS2019.jpg
Ton den Braber
Territory Accountmanager
WatchGuard Technologies

Ton is vanaf 1990 werkzaam in de IT-industrie en heeft zich sinds 1998 gespecialiseerd in cybersecurity. Met een nuchtere en pragmatische kijk op technologie en een schat aan ervaring, adviseert hij organisaties hoe cybersecurity goed kan worden ingezet zonder dat dit een last vormt voor de dagelijkse bedrijfsprocessen en de gebruikers.

Dominique Schreinemachers_CS2019.jpg
Dominique Schreinemachers
Cougar-helikopterpiloot en inspirational speaker
The Boost Company

Dominique is in 2002 bij defensie ‘opgekomen’ en is inmiddels alweer 17 jaar vlieger op de Cougar-transporthelikopter. Dominique vloog meerdere missies waaronder twee in Afghanistan en was drie maal detachementscommandant voor de counterdrugs operaties in het Caribisch gebied. Haar meest recente operationele functie was Hoofd Future Cell waarbij zij verantwoordelijk was voor de strategische planning en invulling voor het 300 Squadron. Inmiddels is zij werkzaam op de staf op het gebied van Human & Organisational Development. Dominique is daarnaast inspirational speaker en founder van de The Boost Company. Een bedrijf van militairen die kennis en kunde overdragen naar de burgerwereld. Zij verzorgen mindset-veranderende speeches, trainingen en consultancy.

Meer sprekers worden geladen